Mindent tudó Creative Commons License 2005.06.10 0 0 190

Kösz szépen, hogy így vélekedsz rólam.

 

Egyébként a neten nem fogos tudni igazán megismerni a munkásságunkat, de ezt most nem részletezem. Az összes munkánkat tartalmazó adat-DVD, melyet postán szoktunk elküldeni az érdeklődőknek, most éppen a Frozen Films csapatnál van (ismered őket?).

 

Ha tényleg érdekel, akkor elküldhetem. Ja igen és még valami, bár ez a Vissza a jövőbe filmmel kapcsolatos, hogy annak idején, mikor az eredeti szinkronos DVD-ket cserélgettétek, abból neked van?

 

A filmszemlékkel kapcsolatban szerintem és a stábunk néhány többi tagja szerint is igazad van. Mi is hasonló véleménnyel voltunk jelen ilyeneken. Igazából érdekeltek mindig is az amatőr filmek, mivel nagyon sajátosak, és egyediek, viszont az amatőrök által kreált töménytelen sok művész filmért nem igazán lelkesedtem, bár ez jellemző az európai filmkészítésre is általánosságban, hogy a művészfilmeket részesítik előnyben. Bár ez nézőpont kérdése.

 

Én inkább a fordulatos, amerikai (mely alatt nem a buta /azaz sablonos/amerikai filmeket értem, mert abból is van szép számmal) filmeket kedvelem, Ezért is a kedvenc filmem az említett Vissza a jövőbe.

 

Üdv.: a Falcon pictures nevében.