bigfatzero Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22370
Ja, meg még egy eszmefuttatás a cukormentes nyalókákról, sztem ez olyasmi lehet mint másnak a cigi, "levezetésnek" kaja után, csak a dohány ízének semmi köze a kaja ízéhez, talán nekem ezért se jönne be :) a nyalókának legalább az íze is jó...a desszert is ilyesmi, bár azt is le kellene vezetni valamivel... nemtudom ismeritek-e 'A nagy zabálás' c. filmet, abban mondták, az lenne az ideális ha az ember folyamatosan, egyfolytában képes lenne enni :) amúgy rém gusztustalan film, 2x láttam, mind a 2x jó időre elment tőle az étvágyam, lehet hogy sűrűbben kéne benyomni a videóba, elrettentésképpen :)))... de hajjajj, a régi szép idők, mikor 100 éve a 2-3 szendvicsből + édességből álló vacsorákat egy nagy bödön héjas földimogyoró eltüntetésével 'vezettük le' anyukámmal, és közben jókat beszélgettünk... nem csoda h. akkoriban sikerült átlendülnöm a 60 kilós álomhatáron (fölfele tremészetesen)... viszont akkor még tudtam beszélgetni anyuval, nem úgy mint most mikor már attól is görcsbe rándul a gyomrom ha elfordítja a kulcsot a zárban mikor hazajön... hehh, na abbafejezem már, csak most megin kiéltem itt a grafomániámat 2 napi távollét után :) és köszi mindenkinek az együttérző szavakat :)