Szia Daoldin!
Hát el kell,hogy keserítselek,nem én leszek az az ember,aki olyan okosat fog mondani ezzel a témával kapcsolatban,ami téged is meggyőzne.
Megnéztem a Magyar Turizmus Rt. és a Balaton Fejlesztési Tanács honlapját is,egyiktől sem ájultam el,ellentétben a balaton.hu-t,egész jónak tartom.Ha egy Mo.-ra érkező turista lennék,akkor mindenképpen egy ilyesmi honlapnak örülnék,ami egész tűrhetően összefoglalja (sokkal tűrhetőbben,mint a másik kettő) a Balaton körüli dolgokat.Persze nekünk,magyaroknak is jobb egy ilyen információban gazdag weboldal.
Szerintem az általad említett "Lapunk a Turizmus Rt. és a Bft. támogatása nélkül jött létre" felirat ismét a jól ismert "magyaros" specialitás- a "nem tudunk megegyezni semmiben" - eredményeképp jött létre.
Mondom,semmi rálátásom nincs az egészre,de gyanítom,hogy valami ilyesmiről lehet szó.
A baj az,hogy itt van ez a tó,Európa legnagyobb tava,ami idegenforgalmi szempontból egy aranybánya lehetne és képtelenek összehangolni a céljaikat a Balatonért bármit is tenni akarók.Évek óta megy a szabad rablás,lepukkant szálláshelyek,csillagászati árak a vendéglátátásban,mindez kétes minőségű szolgáltatásokkal párosítva.Látható,hogy meg is lett az eredménye.
Remélem azonban,hogy még idejében eszméltek az érintettek ahhoz,hogy újra egy jó hely legyen belőle.
Az,hogy meg újra jó a vízszint és a vízminőség-ha jól tudom-erősen súrolja az isteni csoda kategóriáját.Nem tudom,enélkül mi is lenne idén?
Azt viszont tudom,hogy akárhányszor odaérek a Balatonhoz,mindig tök jó kedvem lesz,ha nyaralni megyek,ha csak arra van dolgom.Feldob az egész,a látvány,a hangulat,no meg persze a fürdőrucis csajok is.
Én szeretem.