azenhazam Creative Commons License 2005.06.04 0 0 10

üdv!

 

Ne magyarázd nekem, hogy nem életszagú a történet, amikor velem ez megtörtént! Nem a szállodát hibáztatom az eset miatt, bár kérdés, hogy mekkora felelőssége a szállodának, ha ez megtörténhetett (ilyen kollégákat vettek fel?) Másrészt pontosan tudták másnap, hogy az enyém a kabát.

 

"Aki csak nyolc általánost végzett, az se gondolja komolyan, hogy bemond egy szerinte hiányzó összeget, aztán azt fizesse ki a szálloda, azért, mert csak."

 

Édes vagy, te mit csináltál volna? A szálloda helyében mondjuk megnéztem volna a felvételeket...

 

Eszembe sem jutott, hogy a szálloda fizesse ki a pénzt, félreérted a helyzetet, elég lett volna elbeszélgetni azzal a 2 emberrel, akinek köze volt a kabáthoz..

Arról álmodni sem mertem, hogy egy ilyen összeg elvesztése után még a hátralévő éjszakákat, programot, ételt kifizettetik velünk! Magyarország!

 

Ausztriába egy többmillió forintnyi eurót tartalmazó pénztárcát küldtek egy barátom után, egy étteremből. Nem hiányzott belőle semmi.

 

Nem érdekel, hogy ki tudott a pénzről, tény, hogy ellopták tőlem, bizonyítani nem tudom. Amíg nem ismersz, addig ne kételkedj a szavaimba, inkább próbálj meg a történetből tanulni.

 

hali.

Előzmény: szalapala (9)