kiviszem Creative Commons License 2005.06.02 0 0 712

Boattis

Megkaptam a festéket,fizetés átutalással a megbeszéltek szerint,a segitségért köszi mindenkinek.Az üveg-pc kérdésben én a pc 1 előnyét emelném ki:nem törik,és hőszigetel .Nemszivesen mászkálnék jeges időben a tetőn,ha viszont betört az üveg,nyilván szétfagyhat ha nincs kicserélve! Voltatok már télen a tetőn??????Viszont az érdekelne,mivel lemezelted le a keretet,és hogyan?A másik ami nemigen került még szóba,hogyan lehet átvinni a vastag szigetelt csöveket a cserepek alá?

Más :vettem egy 200lit-es egyhőcserélős tárolót,olasz gyári újat hazai kereskedőtől(nem nevezném meg ha valakit érdekel pü-ben) Olcsó húsnak hig a leve,megnéztem a boritás alatt folyékony rozsdás volt az egész külső felülete,és a bekötőcsövek is.Mintha dunsztban lett volna olyan párás volt.Másnap visszavittem,az árát visszafizették,pozitivum:korrekt visszavásárlás. Ugyhogy meg kell nézni kitől vásárol az ember........még volt 5db és elöttem is vittek 1-et  !!!!

Hétvégén elmentem Verőcére és vettem egy másikat cseh gyártmány 200-as kombinált bolyler,nemsokkal lett drágább,mert kaptam kedvezményt.Hát ennyi......