minimal Creative Commons License 2005.06.01 0 0 498

Én Tom's Cottage-ben voltam, hátizsákos szemmel  kb. 4 csillagos volt. :o)

 

Igazából olyan pici a sziget, hogy majdnem mindegy hol vagy. Tom-nál jók voltak a naplementék, közel volt a "főváros", de a reptér mögötti előnyös partszakasz kissé messze volt, bár bringával hamar megjártam. Este érdemes bemenni a piachoz, mert jó kis események vannak ott, pl. helyi táncbemutató. Ott volt a legjobb, amit az egész utam alatt láttam. Érdekes volt a demokrata párt helyi kampányrendezvénye (szintén a piacon), ahol ingyen osztogattak vacsit... :o)

 

Robogót érdemes bérelni, de ehhez Raro-n jogsit kell csinálni. Én erre nem akartam időt pazarolni, viszont Aitutaki-n így már nem is kaptam mocit.

 

Én Bishop's lagúna túráján vettem részt, sajnos a nagy hajóson és nagyon sajnos csak egy alkalommal (többre nem tudtam elmenni), ami "nem volt rossz", de van egy kisebb 3 személyes motorcsónakjuk, amivel jóval rugalmasabban lehet közlekedni. Vannak még egyéb "taxi" szolgáltatások, amikkel akkor és oda mész (majdnemhogy), ahova akarsz.

 

És ebből jön a legfontosabb Aitutaki szabály: amikor csak tudtok, menjetek ki a lagúna túlfelére, mert ott igazán szép (de ott földöntúlian!), és ez az egész hely lényege. Ja, a búvárszemüveget ne felejtsétek el! :o)

 

Feltettem én is csomó képet (szeptember közepén érkeztem vissza), keress vissza a topic-ban. Nincs túl sok hozzászólás, így nem lesz nehéz dolgod.

Előzmény: hobe (494)