Antonio Gambadoro
2005.05.31
|
|
0 0
995
|
Én is szoktam tejszínes (lehet, hogy nem olasz :-) ) gorgonzolás tésztaszószt csinálni
De, Zitka, Olaszorszagban igy is szoktuk csinalni. Olvasd a 988-as hozzaszolasomat: "A Gorgonzolat lehet kis tejszinben (Panna-ban) olvastani, de inkabb (light-osabb) langyos tejben."
de max. 5-10 dekát teszek bele négy személyre. Ez jo, attol fugg, hogy milyen markans Gorgonzola izet szeretnel a szosznak adni. Es attol is fugg, hogy Gorgonzola Piccante-t hasznalsz vagy Gorgonzola Dolce-t.
En kb. 10-15 dekat tennek bele 2-3 szemelyre, amikor a szosz csak Gorgonzolas, ha 4 formaggit csinalok, akkor termezetesen kevesebbet teszek. |
Előzmény: Zitka (992)
|
|