csá
2005.05.31
|
|
0 0
2754
|
A jegyen amit adnak az autopályán van egy ábra, és én még mindig úgy emlékszem, hogy a földtől méri az 1,3m-t a motorháztető és a szélvédő találkozásáig. A tavalyi jegyen még így van. Ha nem így lenne akkor sokan megszívnánk. Én egyébként már egyszer megjártam. Évekkel ezelőtt egy Subaru wagonnal voltunk és kifizetteték velem a nagyobb összeget. Azóta úgy csinálom, hogy előre pontosan kiszámítom a dínárt és csak annyít nyujtok be az ablakon, hogy ne tudjon variálni és lássa azt a "jegyszedő", hogy tudom mi mibekerül. Eddig bejőtt. Pedig sokkal nagyob autóval mentünk (VW Sharan). Egyébként a tapasztalatom az, hogy a szívózások inkább Újvídéktől kezdődnek, ahol már nem magyarok ülnek a bódéban. A subarus esetre visszatérve, hazafele jöttünk elhatároztam ,hogy engem nem fognak mégegyszer lenyulni, ezért Nisnél vitába száltam a "Jegykezelővel", hogy semmi esetre sem fizetek többet egy parával sem. Erre odáig fajult a dolog, hogy kirohant a bódéjából mint egy örült, a kezében egy méteres fa mérőrúddal amit a szabók használnak, és elkezdet vele hadonászi, csapkodni, ahelyett, hogy megmérte volna a kocsit. Mivel féltettem a járgányt, hogy kárt tesz benne ezért hagytam az egészet és rossz szájízzel távoztunk. |
|