tündérlala Creative Commons License 2005.05.29 0 0 938

Nekem az a véleményem róla, hogy pont annyira autentikusak az olasz receptjei, mint amit bármelyik amerikai, német stb. "olasz szakácskönyvben" olvashat az ember - semmivel sem jobbak vagy rosszabbak.

(Igaz, hogy nem is nagyon hangoztatja magáról, hogy az ő "olasz tészta" stb. receptjei eredeti, történelmi olaszok lennének.)

További magánvéleményem, hogy az utóbbi időkben talán senki sem tett annyit a korábban egyeduralkodó egyhangú, zsíros kajákat nyomató "magyaros szakácskönyvek/szakácsok" hegemóniájának megtörésére - és ezzel a magyar általános táplálkozáskultúra javítására - mint ő, bár ez már nem szorosan az olasz konyha topic témája. (Ahogyan a valamennyire is nem köznapi, és pláne sikeres egyéniségek stílusát fogadó - sajátosan magyaros - közéletünk sem.)

Szerintem.

Előzmény: Antonio Gambadoro (935)