WarbiRunner Creative Commons License 2005.05.28 0 0 8557

Irmscher!

Bocs, de nem hozták haza a fényképezöt, így nem tudok képet csinálni a Wareszról.

Jövöhéten meg nem garantált, hogy hazajövök, mert vasárnap röppenek Koreába. Ha mégis hazajövök, akkor szombaton találkozhatunk is. Nagyjából összeraktam a masinát, ma végre másfél hónap "elvonás" után meghajthattam egy kicsit. Már hiányzott az a hang 2-esben 80-nál :-)

Vonalig lefújattam a lökhárítót (a Polo-ból átszabottat), hát szerintem ütös. Meg is nézték ma néhányan az utcán. Jó érzés volt, eddig soha senki nem nagyon bambulta meg az autómat.

A kárpitozás, szönyegezés egyelöre elmarad, mert a nyaralásig még 4 napot tudok az autóra szánni, és lehet, hogy inkább akkor a talpascserét kéne forszírozni, nem a börkárpitot :-)

A hangszigetelés jónak tünik, elég sokat tompultak a zörejek. sokat javított az is, hogy az összes ajtószigetelést újra cseréltem, és végre valahára tökéletesen víz és légmentesen záródnak az ajtók. Bár elég sokat szívtam a kisipari sz*rral, mindet át kellett szabni. Javaslom neked is, hogy 4T szigetelögumit rakj az ajtóidba, kicsit komolyabb, mint a 2T-é.

üdv,

WR