Zitka Creative Commons License 2005.05.28 0 0 926

Antonio, hát ez tanulságos történet. Magam is hasonlót sejtettem az egész hátterében. Azt hiszem, nem ez az egyetlen terület, ahol az árképzés hasonlóképpen alakul itt  Mo-on. :-(

>En 1.000 Ft-ot kidobom az ablakon ahogy akarom, de 1000 Ftert nem veszek valamit >aminek erteke 400 vagy 500 ft. Mert butanak ereznem magam.

Ezzel pontosan így vagyok én is!  :-)

A Carapellit én is szeretem, de azt még szégyenteljesebb áron van pofájuk árulni. :-( Most van egy akció a Match boltokban, 750 ml-es Carapelli "mild" olívaolajat adnak 999 ftért. Csak egy a bökkenő: sehol sincs ráírva, hogy extravergine.

Egyébként szörnyűnek találom, hogy tele vannak a boltok Sansa meg Pomace borzalmakkal. :-(((((((((   Vásárlás közben időnként felvilágosító kampányt :-) szoktam folytatni az olajos polcnál.  Az olcsó ár miatt "ráugranak" a vevők, én meg elmondom, hogy az egy vegykezelt ócskaság, gyk. pénzkidobás.

Testaccio Rabja: nem káromkodni kell, hanem kérni a Vásárlók könyvét. Ne érdekeljen, hogy hányan állnak mögötted. Ha 550-ért volt kiírva, akkor kötelesek annyiért adni. Ilyen esetekben én a sarkamra szoktam állni, és buzgón emlegetem a fogyasztóvédelmi törvényt. Általában nem mernek ellenkezni. :-)

madikar: én még nem hallottam erről a répás szószról. Akkor szoktam répát is tenni a húsos raguba, ha kevés a hús, és kicsit szaporítani kell. De sajnos a gyerekeim rögtön észreveszik a hamisítást. :-)

Előzmény: Antonio Gambadoro (922)