Engem meg itt esz a penész, hogy nem haladok vele, mert el kellene mennem a festékért. Sajnos hétvégén el leszünk utazva (szép magyarosan szólva), de jövő hét elején egyik délután megyek Esztergomba. Hallod, lv?
Engem az érdekelne, hogy honnan szereztél PT-100 jeladót? Csak úgy ohm mérővel mérted, és abból számoltad a hőfokot?
Én vettem 10K-s termisztorokat, és már fel is vettem a hőmérséklet-ellenállás görbét. Egy sok töréspontos lineáris függvénnyel fogom közelíteni, és digitálisan fokban kijelezni, feldolgozni, tárolni, vezérelni vele. Csak attól félek, hogy üresjárásban tönkremegy a termisztor a melegtől.
Egy kicsit még részletezhetnéd a sósavas kezelést. Mennyire higítottad a sósavat? Utána lemostad a maradék savat, vagy egyből arra festettél?
Az én lemezem elég zöldes lett (patinás), mert ahogy végigforrasztottam a csövet, össze-vissza folyt a forrasztózsír. Az aztán 2 hét múlva kizöldellt.
Ja, mégegy: a 0.019 mikron vastagság egy kicsit vékonyka. Inkább 0.019 mm, ami 19 mikron, nem? Egyébként megmérted, vagy honnan jött ki ez a szám?