Persze szívesen. Ma nekem is el kell készítenem a hétvégére szánt adagot. Szóval:
3-4 csirkemell filénél kevesebbel nem indítok :)
Az egész csirkemellet középen kettévágom és a két darabból pedig nagyságtól függően "lapjával" 2-3 szeletet vágok.
Keverek egy pácmasszát a következő képpen:
egy tálkába teszek 3 evőkanál mustárt, frissen őrölt borsot, és olyan szűken mért 1 dl olajjal egyneműre keverem.(ne öntsük az olajat egyszerre bele!) Ebbe kerül még 1 evőkanál méz, 1 fej vöröshagyma összekockázva, és 3-4 gerezd fokhagyma reszelve. Ebbe forgatom meg a husikat, és jól zárható edényben a hűtőben 2-3 napig érlelem.
Sütés előtt a hagymadarabokat lekotrom (odaragad, odaég) és a husikat megsózom.
Legutóbb párolt gombával, paprikával, paradicsommal, friss kenyérrel ettük. ISTENI!!!!!