Szia!
Én azt ajánlom, hogy mindenképp ragassz fel egy H-matricát, akárhová is mész... (EU-s országokba is kell!!!!)
Idén januárban Ausztriában hajnali 2-kor autópályáról kitereltek, rendőr körbejárt, és közölte, hogy mivel nincs matricánk, 50 Euro lesz... aztán miután észrevette, hogy beszélek németül, már rögtön nem volt olyan nagy a szája és lementünk 20-ra...
Egyébként tuti, hogy valamiért MINDENKÉPPEN meg akart büntetni, ezt találta, ha nem ez miatt, kitalált volna valami mást. (egyébként új rendszámunk van). Sajnos megnéztem és elméletben persze igaza volt, de még soha nem hallottam, hogy valakit ezért megbünettek volna, főleg Ausztriában. Az nem lepett meg, hogy a Balkánon lefelé sok helyen ez volt a gyakorlat sajnos (mármint bármiért, bárhol , bármennyire megvághatnak, főleg Szerbiában, Bulgáriában), de hogy Ausztriában is...
Na mindegy, azóta feltettünk egyet, ezt mindenkinek ajánlom, de szerintem ha olyan rendőrrel találkoztok, aki ezt nézi, akkor tök mindegy, mert ha nem ezért, akkor vmi másért fogtok fizetni..:((