Azt még mindig nem tudom, HOL LEHET KÜLSŐ FÓLIÁT VENNI?!?
Van itt pár eladó/elcserélhető dolog.
1. Van egy termosztátom, ami adott beállítható hőmérsékletnél egy relét ÁT kapcsol, tehát lehet vele fűteni, hűteni, stb... a hőmérséklet állítható, a tűrés is, csak én azt a potit ellenállással helyettesítettem, így pár tized fok a tűrés. Jó pl. ventillátor kapcsolgatására, vagy ilyesmire. ELADÓ. 1 éve 3000-ért vettem.
2. Van egy shift-light vezérlőm. Kell neki egy gyújtásjel meg 12 volt és egy potival állítható, hogy milyen fordulatnál gyulladjon ki egy led, és egy kicsivel később a másik. Gondolom nem kell mondani mire jó:) ELADÓ. 1 éve 5000-ért vettem.
3. Van egy váltóboxom, ami szép szürkére van flockolva. Van benne 5 lyuk, amibe tetszés szerint kapcsolót, lámpát, potit, stb lehet beledugni, de ami benne van azt is hozzáadnám. Van benne egy szép ledsor lehet például lambda jelet mérni vele vagy akku feszültséget, csak kell egy ic (lm3914n). A váltószoknyatartó szép ezüstre fújva. Ez elsősorban ELCSERÉLENDŐ lenne egy "csupasz" váltóboxra, de végülis eladó is lehet.
Az eladások oka, az autó átalakítása, így ezek a dolgok fölöslegessé váltak. Árakban megegyezünk, írjatok levelet, azt biztos megnézem. Persze meg lehet nézni, lehet még fotót kérni, stb, stb... Az elektonikákért felelősséget nem vállalok, anyit tudok mondani, hogy nekem MŰKÖDÖTT jól.
Még egyelőre nem hírdetem meg máshol, mert itt biztos "jó kezekbe" kerül, majd ha nem kell senkinek, akkor... Na lehet rámoccanni a dolgokra:)
termosztát

shift ligth

váltóbox