Mumu Creative Commons License 2005.05.22 0 0 27

Azt tartom hogy meg lehet talalni az ember szellemi haladas altal megfogalmazott ujabb emberi szabadsagok realizalasa  es a ketsegtelenul vedelemre szorulo ertekek  vigyazasa kozott termeszetol fogva valtozo aranyokat amelyeket respektalni kell es respektaltatni kenyszeriteni szabad.

A pedofilia ketsegkivul egy a nagyon fontos ertekeket serto magatartas kozul.

A pedofilia es a homoszexualitas de a necrofilia es a bestialitas is olyan eredeti kozossegre karos magatartas ,hajlam , amelyet a tettes tobbi szemelyes korulmenyeitol fuggetlenul a tarsadalom vedekezo szisztemajat cselekvesre  kesziti.

Hogy mi legyen  a vedelem , milyen merete legyen es hogyan lehet hatasosagat megerositeni azt mindig a korabeli mentalitas , torveny , eszkozok szabjak meg.

Semmi kepen nem  az ugynevezett tobb evezredes vallasi  perceptumok alapjan ,amelyek barmenyire erkolcsosok es sokban kovetni valoak , egy olyan idobol szarmaznak  mikor az embernek egy rudimentarisabb  elkepzelese volt ugy  a fentemlitett aberraciok okarol es mechanizmusarol mint a buntetesek eredemenyesegerol is. 

A pedofil hajlam egeszen a homoszexualitas  nagy resszeben szuletestol fogva adott , determinalo a szerencsetlen  vetkes magatartasaban.

A modern penalis (buntetesi ) elkepzeles magatol erthetonek tartja a tettes buntudatat , a bunosseg e modon lesz akarmilyen tettbol ,buncselekmeny.

Tul vagyunk a primitiv elkepzelesen  hogy mindig a lathato eszkoz az oka az elitelendo okozatnak. Nem kell azt a fat levagni amelyikbe beutoted a fejedet... 

A biztost megkozelito valoszinuseggel allithatjuk hogy a pedofilia buntetes altal nem semmisitheto meg ( csak a pedofil ember ).Egyszer pedofil-mindig pedofil ha van ra lehetosege. A pedofiliajat  aldozata meggyilkolasaval titkolni akaro tetes halmoza igy a cselekmenyeit es lesz ezzert az utobiert egy sulyos bunos..

Miutan az az ertek amelyiket meg szeretnenk vedeni igen magas , el kell tekinthesunk attol hogy a pedofil hajlamai miatt nem lehet bunosnek tartani ,de mert a termeszete nem engedi szocialis jellenletet koztunk ,ot mint beteget kell izolalni . Hogy az jobb-e neki vagy sem ,sajnos nem elbiralasi lehetoseg ,odaig megyek hogy sajnalhatom szegenyt de nem engedhetem kozzenk. Igy marad az elkulonites amit a mai tarsadalom egeszsegugyi intezetekbe lat valamenyire megoldhatonak. Mar amelyik tarsadalom eljutott eddig a felfogasig. A masik bezarja egy idore ,mikor kijon folytatja a harmadik kivegzio es igy tunteti el a vszedelmet. Amely  azt jelenti hogy egy olyat vegezett ki aki nem bunkent hanem a termeszetebol adodo kenyszerbol cselekedett. Euthanasia. Euthanasia ?

Előzmény: Törölt nick (23)