atad Creative Commons License 2005.05.19 0 0 1038

Üdv mindenkinek!

Samba és sírRichard részére.

Kedves Samba köszönöm érdeklődésed, az állapotomat a 991 és 976 számok alatt korábban leírtam, sajnos jelentős javulásról nem tudok beszámolni. Elmondható azonban az, hogy nálam hullámzó tendencia figyelhető meg, azaz a különböző kezelések hatására a kezdeti javulás valami miatt megtorpan és mindig visszaesek a kezdeti vagy az attól is rosszabb állapotba. A következó kezelést már az esetleg rosszabb állapotból kiindulva kedem el. Gondolhatod, hogy ez a folyamatos lassú állapotromlás milyen hatással van rám. Ezért kezdek lassan letörni, hiszen hiába állok fel és kezdek újabb kezelésbe az eddig nem hozott sikert. A sérvemről egyenlőre még nem állapították meg, hogy kiszakadt. A munkám 80%-a üléssel jár, szövegszerkesztés, számítógépezés.

A sírRichard által jelzett hazai és külföldi műtétek közötti különbségek illetve azok hatásai elgondolkoztatóak. Én még igazán nem jártam körbe a műtéteket. Annyit tudok, hogy nálunk (Nyíregyháza) lézerrel vagy késsel operálnak. A kezeléseim során a korábbi műtéteken átesett sorstársainktól viszont csak jót hallottam a beavatkozásokkal kapcsolatosan.

Kérdéseim a következők amenyiben tudsz válaszolni:

- Az általad említett endoszkópos műtét  az a lézeressel egyezik meg, vagy más eljárás.

- Az endoszkópos műtét során mit és milyen mennyiségben távolítanak el, hogy a gerinc rugalmasságát megtartsák.

- Melyik klinikáról beszélsz. Az Alpha klinikáról annyit tudok, hogy nagyon drága (árat nem tudok), viszont tényleg jó lehet mert amerikai szinészek meg arab milliomosok-árdosok kezeltetik ott magukat.

Jobbulást mindenkinek, sziasztok.

Előzmény: sirRichard (1036)