corsaclub Creative Commons License 2005.05.17 0 0 118
Hat, ezen lehetne vitatkozni. Erdekes volt a velemenyed. Tudod, en egyaltalan nem nezem le, sem azokat, akik iszank, sem azokat, akik dohanyoznak, de meg azokat sem, akik kabitoszereznek. Szerintem igen is eros jellemre vall az, aki nem probalta meg sem az alkoholt, sem a dohanyzast. Leszokni is csak az tud, aki eros jellem, de intelligencia is kell hozza. A nagyanyam peldaul az eleteben nem tudna leszokni, mert meg arra sem kepes, hogy a leszoktato gyogyszereket rendszeresen szedje. Az emberek tobbsege azert probalja ki a dohanyzast, vagy az alkoholt, mert a tobbiek is ezt csinaljak. Ezt latja es azt erzi, hogy ettol o "nagy szam". Nem egeszen pontos ez a kifejezest, mert valojaban csak nem akar elutni a tobbitol, es nem akarja azt atelni, amit mondjuk en, hogy 23szor kinaltak meg alkohollal, de mind a 23 szor visszautasitottam, es utanna mondanom sem, kell, hogy a tarsasagban milyen "elokelo helyet" kaptam. Ezert sokan raszoknak a piara es/vagy a cigire, aztan persze leszokni nem tudnak, mert gyenge jellemek. A gyavasag szamomra egeszen mast jelent, de persze mindenkinek mast. Van peldaul, aki 6 felestol mar nem gyava, de megsem vedi meg a baratjat, ha bajba esik, es van olyan vadidegen ember is, aki jozanul is a masok segitsegere siet.
Előzmény: atika29 (116)