Hell'O Drome Creative Commons License 2005.05.17 0 0 topiknyitó
Nem tudom, hogyan lehetne rendesen elkezdeni ezt az egészet. Az életemben felvetődő kérdésekről, megfigyelésekről szeretnék itt írni kb. heti gyakorisággal. Néha tudományos cikkekből fogok idézni, néha politika, néha vallás. Minden jöhet, ami csak eszembe jut.

Névválasztásom is ezen alapult - no meg, hogy a másik két kedvenc nickem már foglalt volt. De talán jobb is így: egy ilyen nével egyenesen elbvárják, hogy bárdolatlan legyen kicsit.
Meg anarchista is, ha arról van szó. Félreértés ne essék, én bízom az emberekben, meg a rendszer ellen sincs kifogásom, csak a fennálló rendszerrel van mindenféle bajom.

Tehát legyen az első felvetés mondjuk az alábbi:
van-e még valaki, aki a számítógépek korában elhiszi, hogy van még értéke az ő szavazatának, illetve hogy egy szerncsejátékon a "tulajdonos" nem csalik-e össze-vissza?

Agyon sok hasonlóság van ugyanis a kettő között.

Két mostanában közölt hírt hoznék ide:

Valahol északabbra (talán a ghollandoknál?) egy zenecsatorna elfelejtett egyeztetni önmagával, így a leendő toplista-eredményt, amit a nézői szavazatok alapján állítottak össze fél ófával hamarabb mondták be, minthogy a szavazás lezárult. A stúdió közleménye: "Mit pattognak? Alig párezren szavaztak összesen!" Ehhez képest kiírva valahol 100,000 körül rohangált a számláló.

A másik, hogy egy kínai szerencsesütibe bekerültek az aheti lottószámok. Bizonyára rossz helyre áramlott egy adatsor a sz.gépekben...