Kedves -balazs-, és többiek!
A mellbevágás tényleg igaz, mert valamit (marketing) nagyon rosszul csinálunk, ha olyan sziget-mániások, mint Ti sem hallottatok a galériáról. Nem vagyok egy fórumozós típus, lehet, hogy nem jól használom az internetes jeleket, de semmi orrfennhordás nem volt a dologban - inkább elkeseredés.
A toronyról írt többi dolog pedig kibuggyant belőlem, mert sokaktól hallottam már mit lehetne kezdeni a víztoronnyal, csak senki nem látja a tényleges háttéret. És még tudnék mesélni, hogy mi minden működik másképp a szigeten, mint bárhol máshol... Elnézést, ha félreértetted, nem neked, és főleg nem leszúrásként írtam.
Felül valóban madárkaki, de ezek a képek félrevezetőek a torony valódi állapotát tekintve - hiszen a látogatható szintek többé-kevésbé rendben vannak, kiállításokkal stb. Kiváncsi lennék pl. a Nemzeti Múzeum padlására.... Szerintem az sem sokkal szebb :))) A viztorony.hu-n található egy csomó fotó, leírás stb. a margitszigetiről, amiben vannak szép képek is - bár a kiállítótér nincs benne, hiszen toronyőrt elsősorban, mint ipari létesítmény érdekli. Megpróbálok a későbbiekben felrakni ide néhány, sokkal jellemzőbb fotót.
Igaz, nagy szükség lenne egy saját honlapra - tervezem is már régóta. Jelenleg ennyire futja, vagyis a göncölös (mostanában technikai okokból nem nagyon frissülő) honlap részeként vagyunk.