Furulyás maradj Creative Commons License 2005.05.13 0 0 149830

Azért ez legyen meg itt, mert mindig erről álmodozott a topic.

 

 

 

Mindenesetre Furulyás János - aki egyben a az FTC labdarúgócsapatát működtető részvénytársaság igazgatótanácsának elnöke is - egyeztetve a szakmai stábbal már a jövő csapatát tervezi.
"Tizenkilenc-húsz játékossal már elviekben megállapodtunk - mondta Furulyás János. - Tárgyalunk még három labdarúgóval, ám mindegyik magyar. Az egyik például tagja a válogatottnak, és van egy kiszemeltünk, aki ugyan magyar nemzetiségű, de az egyik környező ország klubcsapatában szerepel."

 
Nevekkel egyelőre nem szolgált Furulyás János. Attól tart, hogy más csapatok is lecsaphatnak a kiszemeltekre. Hogy kik kerülhetnek az Üllői útra, azt egyelőre nehéz megjósolni, könnyebb a helyzet a távozók tekintetében. Egészen bizonyos, hogy a Ferencváros leginkább azon labdarúgók szolgálataira nem tart igényt, akikkel még a Várszegi-érában kötöttek irgalmatlan magas juttatások mellett szerződést. Ezért információnk szerint nyáron gond nélkül távozhat Adem Kapic, Sowunmi Thomas, Marek Penksa, Bognár Zsolt, Marius Sasu, Szkukalek Igor és Balog Zoltán is, és úgy tudjuk, nem gördítenének akadályt a nyáron érkezett Robert Vagner, Alekszandar Bajevszki távozása elé sem. Viszont szeretnék megtartani a búcsúzni készülő Huszti Szabolcsot, ám a válogatott középpályás továbbra is külföldre vágyik. De nemcsak a játékoskeretben várhatók változások, hanem a gazdálkodásban is. A tervek szerint az évi egymilliárdos költségvetést 400-500 millió forintosra faragnák le, ehhez igazítanák a labdarúgók szerződését.