Pat_Healy Creative Commons License 2005.05.13 0 0 1139

'De hiába az erőlködés' na ez aztán a kijelentés, a betyárját!

 

Meg politikai játszmák összeesküvés elméletek, Orbán a fényképes telefonjával besurrant és lekapta a teszteket, majd földobta a netre. Nem ám volt vmi kedves ismerős, vagy hülye tanár aki megsajnálta szegény diákot, s az azért osztotta meg mással, h jól sikerüljön mindenkinek. Mint eddig minden évben a valós, vagy annak vélt infókat mindenki megosztotta a másikkal neten, telefonon bárhogy.

Csak most a roppant előrelától magyarbálint hónapokkal ezelőtt leszálította az iskolákba a teszteket, jó helyen van ott..röhej komolyan.

 

 

'De hiába az erőlködés'  hiába bizony, mert bár ha valaki veszi a fáradtságot és teszem azt '15-20 évre visszamenőleg megnézi az érettségi feladatokat láthatja, hogy lassan de biztosan süllyed a színvonal.

'De hiába az erőlködés' , mert idén jó 10 évet sikerült ugrani, minek szarakodni, durr bele!

Arról már ne is beszéljünk, hogy az emelt szintű megmérettetés szinte kevesebb fejtörést okoz, mint egy röpdolgozat és állítólag a matekot sikerült olyan színvonalúra gyártani amit egy kicsit értelmesebb általános 7-8-os meg tud csinálni. Ja, hogy azt még újra is írják. Királyság! Még könnyebb lesz a példasor, nehogy menjen a balhé, hogy bezzeg az első blablabla....

 

'De hiába az erőlködés' abszolút párt szimpátiától függetlenül remélem nem lesz hiábavaló az erőlködés, mert ez azért már tényleg túlzás.

Előzmény: Törölt nick (1137)