kergeren Creative Commons License 2005.05.12 0 0 295
Kedves Fórumozó,

A segítségedet szeretném kérni. Egy kutató felméréshez keresek résztvevőket. A felmérés célja egy személyiségvizsgálat és hogy az hogyan befolyásol általános és céltudatos motivációt, képzelt belső kontrolt es egyéb szándékokat. Nagyon érdekes és a tudomány területén is sok, kiforratlan dolgot érint.

A felmérő egy két fordulós kérdőív-sorozatból áll. Mindkét forduló végén, amint befejezted, kapsz egy azonnali kiértékelést magadról illetve arról, hogy másokhoz képest hol állsz. Viszont fontos, hogy mindkét fordulót kitöltsd!

Ha érdekel a kutatásban való részvétel, akkor az engedélyeddel, szeretném elküldeni az első linket, amint összeállt. Mindössze egy e-mailt kell küldened a felmeres@gmail.com -ra. A kutatás tisztasága miatt csak azok kaphatják meg a kérdőívet, akik személyesen és önként jelentkeznek. A kérdőív maga teljesen anonim, én sem fogom tudni, hogy ki, mit válaszolt. A két, linket tartalmazó e-mailen kívül nem fogok semmilyen további anyagot küldeni és az e-mail címedet sem fogom soha, senkinek kiadni. A kutatás teljes egészében angolul folyik, remélem ez nem fog gondot okozni.

Amennyiben valóban érdekel, komolyan végig szeretnéd csinálni és hajlandó vagy mindkét fordulóban részt venni, akkor kérlek küldj egy szimpla e-mailt, a neveddel, elég egy becenév is, a felmeres@gmail.com -ra. Ha úgy gondolod, hogy van olyan ismerősöd is, aki szívesen csatlakozna ehhez a projecthez, akkor nyugodtan hívd fel a figyelmét. Amennyiben kapok tőle e-mailt, máris részt vehet.

Bármilyen további kérdéssel, kérlek fordulj nyugodtan hozzám, igyekszem azonnal válaszolni.

Köszönöm szépen.