Furulyás maradj Creative Commons License 2005.05.10 0 0 148532

Látom, a szarkeverőink még az utolsó pillanatokban is telehazudják a topicot.

Csak az önös céljuk vezetik minden gondolatukat és az FTC-nek való ártás minden cselekedetüket.

 

 

 

"A befektetőről tárgyalnak 

 

"Egy nem európai, ám Magyarországon is érdekelt befektetői csoport megvásárolná a Könyves Kálmán körút, Üllői út sarkán lévő területet, s a klubnak új stadiont építene. Az előszerződés már a kezemben van, azt csütörtök délelőtt a klub vezérkara elnökségi ülésen megtárgyalja" - mondott jó hírt érdeklődésünkre Furulyás János, a Ferencváros elnöke. Viszont rossz hírrel is szolgált: a dologból csakis akkor lesz valami, ha az állam végre átadja a létesítmény vagyonkezelői jogát. Furulyás János az elmúlt hetekben - újfent… - többször is kísérletet tett arra, hogy végérvényesen lezárja ezt az ügyet, ám döntést csak nem hoz a kormányzat.

 

"A Nemzeti Sporthivatal elnöke, Ábrahám Attila elfoglaltsága miatt nem tudott fogadni, faxüzenetben viszont nem állt szándékomban tájékoztatni arról, milyen lehetőség előtt állnánk, ha végre megkapnánk az egy évvel ezelőtt, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök által is odaígért területet. A kormányfőnek egy héttel ezelőtt levelet írtam, amelyben megkértem, legyen kedves negyedórát szakítani rám, hogy megtudakolhassam, mi az oka a késlekedésnek. Nagyon szorít bennünket az idő…" - tette hozzá a zöld-fehér klub első embere. "

 

 

 

Jaj de jó, akkor kifizethetjük végre a Kapic Jancsit, a Sasu Sanyit, a Botis Bécit, a Vukmir Vilit meg a Vágner Lacit.

Örültök, fradisták ?

Normális helyen az "akasztásukról" tárgyalnának ezeknek a senkiháziaknak, de itt az Üllői úton pénz jár nekik egy ilyen tavasz után.

És most közkívánatra  meg is kapják.

Így most már nem kell teleírni topicokat arról, hogy ki kell ezeket a szemétládákat fizetni.

Örültök, fradisták ?

Örömötök akkor lesz teljes, amikor holnap este a cigány Pintér fogja kupával a kezében körbe rohangálni a fehérvári futballpályát.

Nem fogjuk bánni, hiszen ő is egy, közülünk.

 

Furulyás takarodj !

 

 

Olvasom, hogy a Tököli a Vasasba megy.

Nem tudjátok az okát, fradisták ?