Ja , az én lehettem :-) mert tényleg ott álltam a Trafickal . Nekem van elgörbűlve a féktárcsám . A homok alatt megbújó egész tégla tette ezt vele , amikor is kb 120-al rácsapattam a tégla élére és az iszonyatos sebeséggel felpattanva akkorát ütött az első tárcsa élén , hogy majd kiszakitotta a kormányt a kezemből , utána meg vagy 10-percig még zsibbadt mind a két alkarom . A tégla persze darabokra szakadt . Ilyenkor eszembe jutnak azok a vidéki suhancok akik csizma nélkül endúróznak . Szerintem nem sok maradt volna a lábából . Ha én ezt a csizmával kapom telibe , ha nem is tört volna el a lábam , de az tuti hogy pár napig nem álltam volna rá .
Ja , épp most ellenöriztem a logókat , és még páran nem jelentkeztek értük . Persze jöhetsz érte amikor csak akarsz
>>és ez vonatkozik azokra is akik még nem vitték el<<
Itt a számom elötte csörögjetek rám : 06-20-9-159-778
A félreértések elkerülése végett az , hogy postán elküldöm csak 5-6 topiktaggal volt megbeszélve , a többiek eljöttek hozzám , vagy a melóhelyemhez . De még van 4-5 ember aki nem vette át . Ha kell nekik is szivesen elküldöm postán , de akkor jelezzék és irják meg emilben a pontos cimüket , mert így nem jutunk 1-ről a 2-re .
Killer .