igito Creative Commons License 2005.05.09 0 0 864

Valami olyasmit hallottam róla, hogy csinálja ami van, mindent bevállal, keritést fest meg ilyenek.De állitólag jól elvan, mert jó munkát végez, lehet rá számitani.

Ügyeskezű gyerek volt az, fúrt faragott állandóan.

Igen, ezt találóan mondtad, elég magának való gyerek volt, de azért mi elég jóban voltunk vele, hiszen ott próbáltunk a szobájában.

Egyszer fel is lépett velünk a Black Jack-ben eljátszottunk egy Kiss számot közösen, aztán úgy volt hogy beszáll hozzánk a Tears-ba.

Az első próbán már összeveszett a Gézával, másképp játszotta volna azt a saját számunkat, amit már évek óta játszottunk.Megkérte a Géza, hogy játsza úgy ahogy ő mondja, mert ezt a számot ő irta és majd amit a Richie ir, azt majd úgy játszuk ahogy ő mondja.Lehet hogy tényleg jó volt az ahogy ő elképzelte a dolgot, de azt hiszem ez esetben a Géza kérése is respektálható kellett volna hogy legyen.

Belefogtunk megint, de csak úgy játszotta ahogy ő azt elképzelte, fittyet hányt arra hogy a Géza mit mondott.Úgyogy eddig tartott a közös produkció.:))

Mert nemcsak hogy csendes gyerek volt, de makacs is eléggé.Én azért birtam.

Meg tetszettek azok a számok is amit a Cathouse-ban irt.

Szerencsére a próbahelyről (a szobájából) azért nem kellett eljönnünk.

Mesélgetett azokról az időkről amit veletek töltött, de már nem nagyon emlékszem miket.Egy azért megmaradt, mert azt többször elmesélte nagyon tetszett neki.

És ez pont veled kapcsolatos.Egyszer amikor próbáltatok, te valamilyen boltból érkeztél, ahol még ilyen kisebb kosárba kellett a szajrét pakolni.És állitólag te a kosárral együtt vitted a cuccot amit vettél a próbateremig és csak ott vetted észre.:)

Na ezen mindig jókat vigyorgott.:))

Előzmény: Locsmándi Bence (863)