Mumu Creative Commons License 2005.05.08 0 0 324

Hm.Ok ugyan azt mondtak hogy a vilag proletarjai egyesulnek a nemzetekket meg sem emlitettek de lehet hogy ezt ugy ertettek hogy nem a nemzet fontos hanem a tarsadalom (ennek a tetelnek  a baloldal ma is elkotelezetje ) .

 Termeszetesen felvasaroltak az egesz vilagot. Kepzeld el , milyen hulyek vagyunk mi ..

a 19. szazad Stadteleiben nyomorusagba elo tollas zsidok , annyi penzt tudtak egy szazad alatt gyujteni (es eldugni valahova az oket kifoszto ,kivegzo civilizalt magunketol ) hogy felvasaroltak a vilagot.

Mi pedig akik sorozatba epitettuk az aranyosabbnal aranyosabb kastelyokat ,templomokat , begyujtottuk a fold gyumolcseit ,kerem allasoz-tunk batyam- uramoztunk boldogan , mi csak allunk csak allunk es komam asszony hol az ollo keresuk a verunkkel megszerzett   elbitorolt javainkat  (az arja Grunderek a 19.szazad vegen a maygar ipart t felepitok vagyonat ,Weiss-Manfredeket ,Goldberger-eket hogy csak a nagyobb munkahely teremtokrol  beszeljek )

Tudom mitol van , istenbizonyal.Ezzek a ronda zsidok legtobbje nem szereti az alkoholt . Abbol a penzbol amit nem hogy kiadtak a piara de mint rohadt kocsmarosok beszedtek a szegeny magunkhoz hasonloktol...

Es nem szeretik a loversenyeket  sem . Csurka Pista azert nem nyert es lett fucs annak a regi jo 28 millio elolegnek .Mert ha a zsidok is jatszottak volna akkor Pista bacsi elnyerhette volna -virtualisan ertem- a penzuket es mindjart  ivissza allithatta volna az igazsagot  . Igy Magyar Elet mellett (amit igy is jol illusztral a part ) reabilitaltak volna az Igazsag logojat is..

Előzmény: Törölt nick (323)