Szia!
Előre mondom, hogy vannak nálam avattottabbak is a válaszra (nem akarok megsérteni senkit de pl.:Menneisyys), de írnom kell neked, mert én is sokat írok és fotózok és hálófüggő vagyok, a munkám miatt is. A PPC azonos a Windows operációs rendszerrel a Palmok pedig a hasonló nevűvel. Nem tudom, hogy a kettő között mi a különbség a használó számára (erre kíváncsi is lennék valakítől). Én egy olyan PDA-t vettem, aminek VGA méretű (640x480) képernyője van. Ezen a hasonló méretre írt honlapok teljes egészében láthatóak, igaz nagyon kis betűkkel, de olvashatóan. Fontos, hogy el tudjad forgatni Landscape módba, ami azt jelenti, hogy a PC vagy notebook monitorához hasonló kivágásban, fektetve látod a gépedet. Nem jelent időveszteséget az egyetlen oldalon való járkálás. A betűk és képek jobban, tisztábban, szebb kontúrokkal látszanak. Döntésképes vagy azokat megítélni.
Amit még fontosank tartok az a 2 kártyahely. Pl. az SD-re gyűjtöd a mentéseket, a CF-re bedugsz egy GPS vevőt. Ezzel a feltelepített szoftverrel méterre (na jó, 10 méterre) tudod, hogy hol vagy.
Ha olyan géped van, amivel SD-re vagy CF-re mentesz, símán szerkesztheted, küldheted a képeket bárhova. Én az írás miatt BT-s billentyűzetet vettem a PDA-hoz, az ékezetes betűket letöltheted magyar URL-rűl, ha angolul írsz ez sem kell.
autó
Légy szíves írd meg, hogy mit vettél és hogyan voltál megelégedve. Sokan kíváncsiak az igazi tapasztalatokra.