Mijo Creative Commons License 2005.05.04 0 0 270

 

Kedves végtelen bölcsességgel hallgató Wágner úr!

 

Vajon milyen nagyságrendű hirdetőjévé kéne válnom az Index Rt. hírportáljának ahhoz, hogy ne legyen hátrányos megkülönböztetésű érzetem némely "jelenségek" kapcsán?

 

Vajon miféle akár a múltba, akár napjainkba nyúló személyes kapcsolattal kéne rendelkeznem az Index Rt. némely nyomatékot jelentő tulajdonosához ahhoz, hogy ne legyen hátrányos megkülönböztetésű érzetem némely "jelenségekkel" kapcsolatban?

 

Volt veled, Wágner úr, egy kellemesre kerekedett "talink", mely során "pár dolgot" megbeszéltünk, és melyekhez - komolyan véve szavaidat - az érintettekkel következetesen tartjuk magunkat.

 

Ezzel szemben van egy megszokhatatlanul megszokott fórumszeglet, mely egyes tagjai nagy ívben szarnak igényeidre, és azt a gennyes stílust folytatják, amit lényegében abba sem hagytak!

 

Kezd a bölcsességed művivé és nevetségessé, a gennyeskedők stílusa pedig enyhén szólva unalmassá válni!

Ha te valóban komoly embernek tekinted magadat, akkor talán időnként illene az általad kihangsúlyozottak szellemiségének is hasonképpen következetes módon nyomatékot adni. És nem úgy, hogy ami számotokra kínos, azt nyom és magyarázat nélkül leradírozzátok!

 

Lehet, hogy számodra/számotokra ez az egész fórumozás csak egy infantilis játék, ennek ellenére úgy te, mint számtalan moderátorotok mégis nagyon jól érzi magát benne, nagyszerű időtöltést és lelki kielégülést jelent számotokra.

Résztvevők hiányában nem lehetne ilyen olcsó örömötök!

 

Mijo