Andrea, Niácska!
Bár én nem vagyok közvetlenül érintve a témában,- ui. Bogi azonos korúakból álló csoportba jár, Bai pedig (mivel nem indul kiscsoport) vegyesbe fog kerülni az ősszel- de véleményem van.:-)
A mi ovinkban is szerintem minden testvérpár ugyanabba a csoportba jár, hiszen nyilván így a legkönnyebb, legideálisabb, mind a szülőnek, mind a gyerekeknek. Mondják azt is, hogy pl. ikreket ne irassanak azonos csoportba..hát kíváncsi vagyok, melyik anya szedné szét őket..
Véleményem szerint (főleg hogy Máté és Lilla egyszerre kerülnek oviba és a gyerekszájas hsz.-aidból látom, hogy mennyire jó testvérek), nem szabad őket külön csoportba íratni. Azért furcsállom, hogy ennyire merev az ovi ebben a kérdésben. Beszéld meg velük, hogy igenis szeretnéd, mondd el az okokat, biztosan megértik.
Nem hinném, hogy csak egymással játszanának, biztosan lesznek külön barátaik is, de mindig ott lesznek egymásnak és ez nagyon jó.
Bari is szeretett volna a Bogi csoportjába járni, hiszen bejár néha játszani, de elmagyaráztam neki, hogy oda a nagy geyrekek járnak, az övé egy másik csoport lesz és már belenyugodott. De mondom, köztük 2,5 év van. És ha Bogi vegyesbe járna, én is a könnyebb megoldást választanám biztosan.
Pumukli