bpmcwap Creative Commons License 2005.04.26 0 0 42
ez a 3,5 büdösen olcsó... ha rám halgatsz egy RÉSZLETES árajánlatot kérsz!!!!Ha csak a munkadij akkor pedig naggyonaggyon drága!!!! a munkadij átlag 30-50Eft/nm anyagdijjal általában 120-150től határ a csillagos ég... A padlófütés önmagában véve nem elég, mindenképpen kell helyiségenként legalább egy kis radiátor. Javaslok egy vailant kombicirkot abbol is egy jobb fajtát ami ugyan 3-4száz Eft,de jobb mint ha egy 120literes bojlered lenne!!!Tapasztalatból mondom!!!! 500ért raknak egy noném gagyit amivel ha tusolsz rádenged egy adag hidegvizet de ha a kismanod épp WC-n van és lehuzza akkor leforráz... A járólapon sem érdemes sporolni, mert hiába veszel valami 1000forintost, 5év alatt felkopik kezdheted előről az egészet... Nyillászárok kapcsán nincs nagy választék, a fa jobb mint a müanyag és szebb is,árban nem nagy verseny van... Volt szerencsém részt venni néhány épitkezésen,amugy nem ebből élek.Két fontos javaslatom van:
-Ne sporolj az anyagokon, csak az árán(csempe, járólap, szaniter,stb)... Jó minőséget is lehet kapni megfizethető áron,csak meg kell találni!
-Mindenképpen nézzd meg a választott kivitelező referenciÁIT!Lehetőleg mi9nnél többet és ne fényképről hanem élőben!Ha nincs olyan referenciája ahova eltudna vinni, gondolkodás nélkül dobbd a telszámát, ha elvisz egy két helyre,ne azt nézd hogy a lako hogy rendezte be hanem hogy szimetrikus e a padlo, jol van e felrakva a csempe, szépen van e kifestve, sima e a fal,stb... Te vagy a megrendelő, te fizetsz, ezt soha ne feledje senki!
Előzmény: Töte (32)