bloki Creative Commons License 2005.04.26 0 0 3715

Ásod magad lefelé rendesen! Arra gondoltál már, hogy nemcsak inkubátort, hanem járókát is kellene tenni a nagyobb nemkívánatos gyerekeknek, a még nagyobbaknak meg libikókát, az eldobni kívánt tinédzsereknek meg jointautomatát? Majd jön értük a humánus szoclib-kormány és szépen felneveli öket, hiszen köztudottan olyan altruista társaság ez a szoclib, hogy külön esélyegyenlöségi mininsztériumot kreált, Lévai-Göncz nagyságosasszonyok éjt nappalá téve serénykednek, igaz? A valóság meg mi? Törvényt hágnak át, módosítanak meg, hogy a szerencsétlen nyomoréktársainknak* ne keljen akadálymentesített középületeket tálalniuk. A felvett 4 ezermilliárdos hitelböl nem futja ilyen kicsinységre sem. (Kádárék legalább a látszatra áldoztak a gigászi hiteleiket igazolandó!)

Ismeretes a témával kapcsolatos statisztika? Életet menteni rideg végignemgondoltsággal, álszentséggel szerinted lehet? Nem lenne jobb, ha a drobliberalizációba ölt energiáját a szoclib az anyaság-apaság szentségére fordítaná? Szerinted így nem lehet gyermekéleteket menteni? Nem ez normális, az etikus, a hasznosabb, hatákonyabb, pozitív folyományokat generáló eljárás? A szeretetnél tudsz jobb gyógyírt? És akkor már Tótánál is vagyunk! Mit is támad ö? És miért?

 

 

-----------

*"mozgássérülteknek", meg "segítséggel élöknek" nevezik el álszent módon öket, de nemhogy nem segítik öket, hanem szervezeteik költésgvetését kurtítják. Épületes!

Előzmény: Kamukáze (3709)