veszti81
2005.04.25
|
|
0 0
960
|
Sziasztok Sorstársak!
Egy kicsit csendben voltam, vártam a fejleményeket. A bitósító ugyanis kiadta az ügyet egy magánnyomozó cégnek. Az ügymenetet most nem ecsetelem -mindenki el tudja képzelni - K.O.! De meg volt, szép volt és vége lett. Múlt pénteken a biztosító végre döntött (igaz ez 500 km, 2 munkanap és kitudja mennyi kemény magyar forintomba került) és négy(!) hónap tortúra után végre fizetésre adta a fejét.
Az autóm a baleset óta egy szervizben pihizett, így már nem variáltam maradtam a számlás javításnál. A szerviz megkapta a pénteki napon a jogalapot így már - elméletileg- ma nekiláttak a szerelésnek.
Itt azonban lenne egy-két kérdésem. Írtátok korábban, hogy a kiesett időszakra nekem kamat jár, amit írásban kell kérnem. Ha valaki tanácsot tudna adni, hogy ezt mikor tegyem - értem ez alatt várjak még elkészül az autó és én is kapok valamilyen papírt a biztosítótól vagy akár már most is kérhetem? Továbbá az így járó kamatösszeget a számlás javítatáshoz adják vagy kp-ben kiutalják nekem?
Ha esetleg még lennének buktatói az ügyemnek, kérek mindenkit hívja fel rá a figyelmem, ne hogy valaminek aláfussak.
Köszi!
Üdv.
|
|