Érdekes amit mondtok, de számomra nem evidens, hogy egy fiatal magyar gerincű (amiben azért lehet légiós, ha az valódi húzóember) csapat egyértelműen a kiesés elkerüléséért kell, hogy harcoljon. Szerintem így is lehet eredményeket elérni (ha nem is bajnokság+kupagyőzelem az). Kaposváron azért mindig van egy pár olyan fiatal, aki hasznos tagja lehetne a csapatnak. Itt nem arra gondolok, hogy stabil kezdő (mondjuk a Ronca lehetne az is...), de értékes csere, aki valóban használható nem csak 2-3 perces játékos.

Mondjuk olyasmire gondolok, hogy hozunk egy jó centert - ez például Kaposváron mindig hiánycikk, itt valahogy mindig alacsonyak a játékosok...-(én például szívesen elnézném ötösben Seth Scottot, de ez magánvélemény), játsszon a Ronca kezdőt, a Nico fejlődhet nagyot szerintem...csereirányítónak (ha a Roland tényleg nem gyógyul meg) általában csak gyenge játékosokat lehet szerezni, itt játszhatna a Kornél olyan tíz perceket szerintem, ha szerez kis rutint, ennyit el tud játszani...
Valami ilyesmire gondolok, aztán máris két kaposvári fiatal van a játszó keretben az egy-sem helyett.

Lehet, hogy nincs igazam, és ti a Primcet szeretnétek :))) de én így gondolom...