Kamukáze Creative Commons License 2005.04.24 0 0 3663
"elhiszed, hogy nem az Isten törvényeit kell alfától omegáig betartani, hanem ezeket a törvényeket a mai kor és saját kényelmed szerint át lehet írnod az érdekeidnek megfelelően"

Isten leteben sem hiszek, miert hinnek a torvenyeiben. En sajat magam miatt akarok jo ember lenni, nem azert, mert valaki azt parancsolja.


"...elhiszed, hogy a divatból vagy genetikai mutációkból eredendő MÁSOK normálisak, joguk van a gyerkeneveléshez, joguk van felvonulni, korcs nézeteiket és hányingertkeltő aberrációikat hétköznapivá tenni és lassan eljutni oda, hogy aki nem MÁS, vagy nincs ilyen hajlama, az nem is normális"

Kenytelen vagyok elhinni, hogy normalisak, mert ilyen masok leszarmazottai vagyunk. A nem masok meg mindig a fakon vakarjak a segguket. Persze masfajta masok meg mas fakon teszik ugyanezt, de sosem lehet tudni melyik mas vezet egy ujabb fara, es melyik a szinhazba.

Egyebekben meg meghallgathattuk a szokasos nem talalom a helyemet hisztit. Az amishok biztosan szivesen fogadnak barkit, aki koztuk akar elni. Es ugy is lehetsz boldog.
Előzmény: gaiala (3607)