Soffi Creative Commons License 2005.04.24 0 0 707

Ok, most már értem mire gondolsz!

 

Azért nem értettem, mert nem tudtam a két zenekrra rá illeszteni, akár hogy is igyekeztem...! :)

 

Amit írtál, az tökéletesen így van,  általában, amire akarjuk mondani, és úgy gondoljuk, DE..........

 

"kérdés, hogy ki mivel éri el a nagy rajongótábor méretet, azzal, hogy lead önmagából, hogy gagyi lesz, vagy azzal, hogy annyira jó... " ( Ezt írtad )

 

jelen esetben, a Hooligans és a Machine Mouse zenekarra ez nem vonatkozik, mert ez is nézőpont kérdése, hogy te hogy itéled meg és mit tartasz gagyinak!

Valakinek meg a Metallica vagy a Red Hot a gagyi..... :))

 

Lehet, hogy sok ember a régi dolgokat tartja gagyinak ami miatt siránkoztok- és most, ha úgy nézzük, zeneileg gagyibbak is voltak, hisz fejlődtek sok dologban.

 

Mint írtam, az idők és az emberek változnak....

 

Szal, honnan tudod, hogy ha 1 árva fillért nem keresnének vele, és senkit vagy kevés embert érdekelne,  akkor nem ilyen zenét játszanának mint most?

 

Miért nem lehet felfogni, hogy ők az ilyen zenéket szeretik, és persze más egyebet is, Pl jelen esetben,  Van Halan, Red hot, Mötley, Beatles.....stb   és ezekből is táplálkoznak..... És mivel a felsorolt zenekarok, nem magyarok, így nem is másolók ?:))) Na ez is nevetséges :))

Nem bántani akarom őket, de ha így nézzük, akkor ők semmivel sem nagyobb másolók, mint a Machine Mouse

 

Azért mert nektek az akkori Holligans és MM  őszintébnek tünt, mert nem voltak annyira népszerüek sem, az már a ti bajotok...

 

Honnan tudjátok, hogy akkor amikor azokat a számokat csinálták, ami nektek bejön, abból a korszakból, hogy nem akkor " adták el " magukat? :))

 

Azt a világot is szeretik, meg ezt is, ahova érkeztek, és kész!

 Senkinek nincs joga elítélni őket ezért, persze kritizálni lehet, mert,Kinek a pap.....stb :) ( hogy éljek ezzel az elcsépelt szlogennel már megint :D )

 

Az már izlés dolga, kinek mi tetszik,de ideológiát gyártani és hazugságokat mondani, azt már NEM kellene!

Persze, joga van  mindenkinek ehhez is, mert ki kell tünni valamivel, ha mással nem lehet,  akor ilyen okoskodással. :))de azért,  fogadja el a kritikát azoktól, akik jobban benne vannak ezekben a dolgokban és értenek hozzá, mint pl, ÉN! hihihi :))

 És még annyit, hogy,

 

veszitettek, néhány rajongót,  (titeket és még néhányat )de viszont nyeretek sokkal többet, amiből meg is élnek, és ismétlem, szeretik csinálni ezt a zenét, még ha azt akarjátok beadni, hogy pénzért eladták magukat és azért ilyen a zene.

Egy zenésznek vagy akármilyen művésznek az a lényeg, hogy minnél több emberhez szóljon és olyat alkosson nekik, amit szeret!

És higyjétek már el, hogy a Tóth Tibi lenne az első ember, (aki a dalokat írja) aki leköpné saját magát a tükörben, ha nem saját magát adná zeneileg és egyéniségileg!

Aki másképp gondolja, az nem ismeri őt és csak okoskodik!

 

És való igaz, hogy a MM egy bejáratott ösvényen akar haladni és volt köze a Hooligans sikereinek, hogy újra alakultak. és?????

Ki nem xarja le?

 

De ők is szeretik ezt a fajta zenét, ami nektek siránkóznak nem jön be, még ha megpukkadtok, akkor is! :))

 

Nem a 30 asoknak akarnak játszani akik még emlékeznek a régi dolgokra és ez ne fájjon tektek!

Senki ne itélje el ezért őket, mert mindenkinek joga van megválasztani, kinek akar szólni, még  ő nekik is!

És ezt miért ne tennék régi név alatt? Hiszen akik most szeretik, vagy fogják szeretni, azokat Kulvára nem érdekli ez, mert nem is hallottak róla. ( a Névre gondolok )

Nekik új, és tetszik, ez a lényeg!

 

U.I.

 

Bocsánat a sok helytelen fogalmazásért, de nagyon másnapos vok! ::)))

De leglább őszinte volt! :))

És fel a fejjel, nem kell szomorkodni! :))

 

Üdv, Soffi.

 

Előzmény: e_dora (699)