Vissai Creative Commons License 2005.04.24 0 0 20029
Talán ha elégszer telepítem... mondjuk mostantól két hétig, naponta háromszor... akkor talán megjavul... (szem lázas csillogása)

Ez az igazán gázos a windowsban. Nyálzó, agresszív idiótákat csinál a legjobb szándékú, csillogóan értelmes felhasználókból is.

Akkor viszont (mivel erre az akadásra, úgy tűnik, nincs megoldás) jöjjön a B kérdés.

Úgy néz ki, röpke 9 hónapnyi szervízelés után visszatérhetne hozzám Sapphire R9600-as videokártyám. (KILENC hónap vazze!!! há' micsinátak ezek?) Azt mondták a szervizesek, hogy "bütyköltek rajta valamit". Na most, lehet, h tényleg bütyköltek, de az is lehet, hogy tavaly júniusban felrakták a polcra, és a bütykölés az volt, hogy most leszedték és lefújták róla a port. Ezt nem tudhatom. (Mint közben kiderült, a hiba alighanem a monitorom lehetőségeiben van.) Két lehetőségem van: vagy kérem a kártyát, vagy visszakapom az árát (amiről nem tudom, hogy mennyi, de biztos nem ingyér' vettem).

Van itt nálam egy Sapphire R9500-as is, ugyanannyi memóriával, amit viszonylag jutányos áron tudnék megvenni. Tételezzük fel, hogy valamivel, de nem sokkal olcsóbban, mint amennyibe a másik került.

Nagyítóval fürkésztem át a gyártó oldalait a két kártyáról, de mivel ismereteim alig haladják meg a "kék dugót bele a videokártya megfelelő nyílásába", akár bitenként is olvashattam volna.

Szóval, figyelembe véve a "bütykölést" is, mit tennétek az én helyemben?