Soffi Creative Commons License 2005.04.23 0 0 698

Embörrrr!!!!!

 

Nem akarlak megbántani, de te elég nagy sznob lehetsz, de lehet, hogy ezzel csak dicsérlek téged, mert te is sejted szerintem, hogy az vagy!

 

Te azért nem hallgatsz ha jól értelmezem, most már Hooliganst, mert már nem félházas helyeken nyomnak, hanem sokkal népszerübb lett és a dalaikat is játszák a rádiók  ( örömükre, hogy így nagyobb táboruk lehet ) már nem szereted és nekünk vagy nekik fenyegetőzöl, hogy meg sem veszed a lemezüket? :)))

Biztos te a coca cola-t sem szereted csak azért, mert azt többen szeretik mint a málna szörpöt és ezért már nem is jó ital :)))

 

Át tudom érezni, mert kb, gyerekkormoban voltam én is ilyen, hogy olya zenekart jobban szerettem, amit kevesen ismertek, de mikor már sok ember kedvence lett, már nem kellett nekem :))

De az kb, 20-25 éve volt, és egy kicsit érettebb lettem azóta, igaz nem sokban :)) De ebben biztos :)))

Szerintem te még ott tartasz :)))

Én már csak azzal foglalkozom, mi jön be elsőre.

Kit érdekel, hogy te meg néhány "kisebbség", akik a régit szerettétek, megveszitek vagy sem az új megújult lemezeket és csak sznobságból fújolnak, mert igenis, igazán remek a Holligans új lemeze, mint ahogy a  királylányos is!

Én személy szerint, azt hittem, nem fogják az előző lemezt megfejelni, de tévedtem! Sőt, több lapáttal rá is tettek!

 

Nem is nektek akarnak szólni elsősorban, akik szemellenzősek és nem nyitottak az újra. Ők azt  játszák amit szeretnek most már, mert az idők változnak mint ahogy az ember is. Ez vonatkozik a Machine Mouse-ra is! Miér kellene neki ott folytatni, ahol 1995-ben befejezték?:)))

Akkor meg az lenne a baj, igaz ti kevesek örülnétek :)))

 

Vagy te ugyanolyan ember vagy most is, mint 10 évvel ezelőtt? :)

Erre kiváncsi lennék ... :))

Még annyit,  (de ezt már nem csak neked írom, hanem a többieknek is), hogy már az is nagyon uncsi, hogy ki kit másol és mi volt előbb, a tyúk vagy tojás.

Miért nem lehet elfogadni, hogy a két zenekar vagy 15 éve ismerik jól egymást és valahol barátok is és a hasonlóság az ezért is van, legyen az zene és öltözködés...

Mind két zenekar, ha csak a külsőségeket nézzük, tök régóta hasonló, és nem egy hirtelen másolásról van szó.

Ha esetleg mégis igazatok lenne ebben a "másolásban", amiben nem értek egyet igazán, akkor is, miért csak itt ciki ez?

Tudjátok kint hány AC/DC-is meg BON JOVI-s zenekar van, akik még gyakran az eredetit is túlszárnylják népszerüségben, és nem cikizik ki őket, ha egyszer azt a világot szeretik a " másolók ".

Most azért, mert abban a stilusban már játszik valaki, akkor már más nem játszhat hasonló zenét?

Ha mondjuk a Red Hot meg a Mötley és a Beatles magyar lenne, akkor a Hooligans is másoló lenne valamilyen formában a szemetekben? ( mert ezekből táplálkoznak )

Megmondom!

Igen az lenne! És????????????

ki a falloszt érdekelne rajtatok és még néhány irigy emberen kivül?

Ha jó a zene és van tábora és szeretik azt a zenét csinálni és még ezen felül meg is élnek belőle, akkor???

Miért fáj az nektek?????

Akik szeretik az ilyen fajta zenét, ( nem ti ) azok csak örülnek, hogy vannak még több hasonló zenekarok akiket szerethetnek.

Nem kell irigykedni, mert nagyfokú irigységet  érzek a kritikákban.

Van aki azért fikázik, mert marad egy nagy senki,  és van aki azért mert még igazán nem bizonyitott és van aki, csak nagyot akar mondani, hogy itt a neten valakinek érezhesse magát :) (kinek nem inge....) :DD

Mindenki döntse el ki hova tartozik! :)

 

Még annyit, hogy

 

A MM semmi képpen nem a pénz miatt alakult újra, mert ha ismerné őket jobban akik ezt mondták, akkor tunák, hogy ez nevetséges :))

Nem egy elveszett emberek, és nem a napi betevőjük miatt alakultak újra, hanem mert szeretik ezt a fajta zenét, mint amit magy.országon, a hooligans képvisel, de nem annak a másolata, de ezt már kifejtettem :)) Megint, a tyúk meg tojás....

 

Sok sikert a Machine Mousnak, mert nagyon jók és az új lemez  10 pont.

 

U.I.

Kedvencem a második rack, a Machine Mouse, mert modernebb mint a régi, de érzek egy fajta folytatást 1995-ről :)

És nagyon tetszik a szöveg, azon felül, ahogy a zenekar tagjainak a neve benne vannak :))

Ki ráz a hideg mindig amikor hallgatom :))

 

Soffi :)

 

 

 

 

 

 

Előzmény: as_roma (694)