diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.23 0 0 695

laca, szia! na, figyi, először is, az élet nem arról szól, hogy igazolod magad olyan dolgokkal, amik a te szájízad szerint szaglanak.

mint írtam, a szövegeidet kritizáltam, mert szerintem szarok. jó, ezt le lehet írni eufemizálva is, meg minden, de nem látom értelmét, mert az eufemizmus alapvetően egy kedveskedő őszintétlenség. és azt ios hozzátettem, hogy ezzel nem téged tartalak szarnak. ahogy te is elismered, nem költő vagy, tehát nem is veszem olyannak a soraid, hogy azok azt mutatják, hogy te ki vagy, érted. szal ezért nem értem a megbántottságod (vagy akármid), hiszen.

név: már 5 éve írok ide, rendszeresen, ismernek azok, akikkel kapcsolatban vagyok. mindig ezen a néven, ill. ilyen dízel-félékben nyomultam (volt, hogy letiltottak, azért:-) szal, ha kell, akkor ideírom: pálinkás tamás, zenekar isten háta mögött, énekelek, gityózok, ilyesmi. kopasz, nagyfejű, ah képről akarsz azonosítani. gyere le kedden koncira a trafóba, és akkor meghívlak egy duplajégerre (aztán te meg vissza, naturalmente), és ott megbeszélhetjük a cuccokat. ja, most olvasom, hogy nem veszed erre a fáradsgot. oké, de akkor be fogok baszni, a csajom meg majd megint veszekszik velem, én meg elakadó nyelvvel fogok mentegetőzni, hogy dehát a bigdadi miatt volt az egész! szal miattad iszom, te állat! nyeeeeeehheeeehheee!

aztén:"Jó, ilyenre sikerült de legalább befutottak vele!" - ez itt már a  nagy magyar ízlés kérdése, rajtunk felül áll, hogy ki fut be, és ki nem. igaz, lehet hozzá csúnyán alkalmazkodni. ez ebben az esetben, mámint mm, azt hiszem, fennáll. 

 

ui-hoz: bárcsak, báááárcsak értene anyám annyira, amennyire szeretném! de sajnos ezek az idők nem arről szólnak, hogy a gyereket értsük, és értessük meg magunkat vele. azt hiszik, hogy a szeretet abban nyílvánul meg, hogy pénzt kell keresnem, hogy tudjunk nyaralni a családdal, meg hogy legyen kis leketromos motor a 9. szülinapra a kisfiamnak. és nem az, hogy őszinték legyünk vele és magunkkal is, vele szemben. mindegy.

 

szal, nem gondoltam volna, hogy valaha szövegemet fogok ibndexre írni, ráadásul nemhogy ebbe a topikba, de akkor tessék. de aztán nehogy mm-sláger legyen belőle :-)))

 

"a némán eltűnő, félig rendhagyó

makacsság

lesz majd támaszul, s közeli rokoni viszonyulásban

a józan ésszel

 

a szívben fürdető, féltő elmarás magamtól

tesz majd áruló igazságot végre

köztünk

vagy inkább közénk

 

s kérve kéri tőlem

az egész számmal osztható

férfias kinyilatkoztatást

körülbelül így:

 

voltaképp' innen is látszik a táj

hiába szállított arrébb

ez a vagonnal szétsúrolt

sínpár"

 

szal, viszlát bid daddy el:

 

szopatok itt, haver, és szopatok ott

tudod a big dadi mindig így szokott

megbasztam haver az összes ringyót

kifacsarták a gecik a gringót

egész éjszaka dugtam őket

szeretem elvinni az ilyen nőket!

többek között ezt kérlek, 97-98 tájékán ordítva a kocsiból kifelé énekeltük a haverommal! egyik kedvenc magyar albumom (össz-zeneileg) a jégre teszlek!

Előzmény: BigDaddyLaca (676)