bolygohollandi Creative Commons License 2005.04.23 0 0 53

Vicces, amikor valaki azt írja nagy mellénnyel, hogy mindegyiknek - már amelyik tiszta és ápolt - jó illata van.

 

Ha már a főzést belekeverték itt, akkor azon illő lenne elgondolkozni, vajon az összes étel illata kellemes-e, vagy van esetleg olyan, amire valaki nem is az illat szót használja, hanem egyenesen penetráns szagról beszél, miközben az az étel talán máshol  nemzeti eledelnek számít.

 

Aki szerint minden rendesen megpucolt punci illata finom, az vagy nem szaglászott eleget, vagy egyszerűen rossz az orra!

 

Nem mellesleg: szerencsés!

 

Aki ugyanis érzékeny a szagokra, annak elég szar érzés ugyanis, hogy összeakad egy nővel, a nő minden szempontból megfelelő, de sajnos az illata nem jön be.

Márpedig ilyenkor a szagra érzékenyebb bizony kevésbé fog belefogni az orális szexbe,akármennyit is puceválja a szerencsétlen a punciját vagy akármive is szórja be.

 

Igenis - ha tagadja valaki, ha nem - markáns "szag-béli" különbségek vannak az egyes darabok közt.

Tekintettel arra, hogy a szag nincsen ráírva senkire, bizonz előfordulhat, hogy valaki azért nem jön be az embernek hosszabb távon, mert nem tetszik a szaga.

 

De mielőtt tiltakoznának itt a nők tömegestül, miszerint ők bizony fürdenek rendesen, azért ne felejtsék el, hogy a férfiakat részben - ha tetszik nekik, ha nem - részben szag alapján nézik ki maguknak!