BigDaddyLaca Creative Commons License 2005.04.22 0 0 676

Nem nagyon akartam már ide többet írni mert nekem elég volt Érsek Dórától és L. Bencétől a pár szó ami a hozzászólásomat, és engem igazolt!

Viszont te nagyon egy szemtelen fráter vagy te még mindig mittudoménki diablópali valaki. Azt hiszem félreértesz hogy én azért vagyok valaki mert a Kartelből ismernek vagy bármi ilyesmi, és te egy névtelen senki vagy, mert.........

Erre a topikra és az egész internet társadalomra gondoltam akik név nélkül tudnak ilyen rendkívül szemtelenek lenni mint te. Aki csinálta a topikot és akik érintettek érdekes módon tudnak írni névvel együtt, hogy legalább korrektül el tudjanak beszélgetni, olykor vitázni dolgokról, ellenben veled aki bicskanyitogató stílusban görénykedsz és osztod az észt minden témában. Na én erre a névtelen senkire gondoltam. Ahogy néztem a soraidból te is valami zenészféle lehetsz? Akkor miért nem vállalod az arcod a neved a produkciódat, a szövegírásodat és a személyedet? Engem kritizálsz szövegírásban amikor mindenki tudja hogy nem vagyok egy profi szövegíró, de pusztán baráti szivességből megírtam a huligánoknak a Kánaán lemezét, mert voltunk annyira jóban hogy a régi eszement cuccos szövegírójukat le akarták cserélni. Jó, ilyenre sikerült de legalább befutottak vele! És akkor idézzél bármilyen sort, te valaki!(mert ugye bántó a senki) Én már mutattam valamit mégha a te számodra nem megfelelő! És itt visszakanyarodhatunk arra hogy kinek a pap ...stb. Most te jösz legszebb gyöngyszemeiddel!

És a legvégén csak annyit hogy soha nem venném a fáradtságot egy ilyen rosszindulattal (és nem véleménnyel) teli embert megkeressek, utánanézzek valahol, vagy akár egy lépést is tegyek a megismerése felé!

Szerencsére megvan a társaságom, akikkel jól érzem magam és kedvelnek, és elismerik a munkámat, mert tudják hogy mennyi energiát fektettem bele, és akárhogy sikerült is Ők ezt tiszteletben tartják!

Egyébként is az ilyen embereket mint te hamar lekapják a topikokról azok akikben egy kicsi inteligencia van! ....és hamar el is kapják....

Hozzá tenném hogy semmilyen sértődés nincs bennem, mert igazából miért lenne a te véleményedtől vagy szemtelenkedésedtől! Tudod, jön még kutyára kamion!

És ahogy a Pocky írta ez nem vélemény hanem tény, és valamilyen szintű felvilágosítás volt azok számára akik sehogyan sem tudják összerakni a képet és egyáltalán nem ismernek hogy én milyen ember vagyok!

Köszönettel és tisztelettel : Big Daddy Laca

Ui: A járás dologban meg anyucidat ajánlanám, mert legalább őt ismered és viszont ő is téged tehát egymás kedvére tehettek, te ultra jópofa vagány srác!

 

Előzmény: diesel()diablo (658)