BigDaddyLaca Creative Commons License 2005.04.22 0 0 646

Sziasztok Big Daddy Laca vagyok!

A Pockyval folytatott tegnapi beszélgetésből fakadóan nem írtam volna, csak egy "hozzászóláshoz" szeretnék szólni, mert személyről ebben az esetben elég nehéz beszélni ugye a modern világban név és arc nélkül nagyon bátran tudnak véleményt alkotni. Én már privát e-mail-ben üzentem ennek a diablo valakinek és kértem is hogy azt a levelet valahogy tegye fel ide, de nem tette. Én az 579-es hozzászolásához fűztem hozzá némi kiigazítást, amit itt is leírok.

big daddyn se csodálkozz, ha fikkantják: döglégy mellett már nincs annyi zsé, most a plázarock hoz hasznot, azt kell csinálni. ráadásul olyan háttérrel, hogy ugyebár bigdadi írt szövegeket a hooligansnak.  

A Kartel 10 éve működő zenekar és egyáltalán nem úgy néz ki hogy a közeljövőben megdöglene. Megnyugtatlak de semmi közöd hozzá, hogy bár nem ugyanannyi a pénz mint kb 5 évvel ezelőtt de most is elég szépen eléldegélünk belőle a feleségemmel és a két gyermekemmel! Ezért vállaltunk nyugodtan gyerekeket!!!! 

Mellesleg még van egy tetováló szalonom ami szintén.....

Tehát egyáltalán nem anyagi érdekek vezettek az MM-hez!!!!!!!!

Plusz hozzátenném hogy az "új"MM-ben hála istennek senkinek nem kell remegni hogy holnap tud-e venni egy kiló kenyeret, mert mindenkinek szépen "csordogál" a pénz! Tehát megjegyzem itt mindenkinek, hogy egyenlőre senkinek nem anyagi érdeke fűződik a zenekarhoz. Ha később-mert ugye most még nem lehet pénzről beszélni- lehet vele pénzt keresni hát akkor szóljon!!! 

Ezek mellett nekem egy nagy lehetőség volt amikor a Ragáék megkerestek hogy én egy zenekarban hangszeresként is megmutatkozzam, mivel már elég régóta tanulom.

Természetesen az első kérdésem az volt hogy a "POCKY NEM AKAR?"

De ezeket Ő már leírta. Én így vagyok a zenekarban ami nekem egy feladat, egy kihívás, egy nagyon jó és új dolog ami a KARTEL MELLETT NEKEM FONTOS!!!

A zenei megítélés nem annyira érdekel mert kinek a pap és kinek a papné alapon bárki szeretheti vagy nem. A Kartel eltelt 10 évében ezeket már megszoktam és nem rökönyödök meg névtelen fikázódó embereken mert ez velejárója minden zenekarnak és előadásnak, mást mutat a 6 arany- és 2 platinalemez!! Én azt nem szeretem amikor emberek ülnek a számítógép előtt és kitalálnak más emberekről mindenféle dolgot hogy ő hogy gondolja és stb. Én azért szoktam bejelentkezni a Kartel fórumra néha hogy az ilyen képzelgőket helyreigazítsam. Természetesen a rosszindulatúakat nem lehet és nem is kell. Egyszerűen le kell őket kullantani.

Azt is olvastam hogy:  és hogy őszintén ez jön a szívükből, megkeresem őket egy tized skinhead-csoporttal.

Hát mi van vele te diablo mittudoménkivagy? Eszednél vagy?

Elmondanám hogy soha nem nyomoznék utánad mert egyszer úgyis előkerülsz a nagy semmiből a zenekarnak puncsolva és soha nem árulnád el hogy egyszer mekkora vagány voltál az internet nagy homályában.

Itt a végén még a 638-as kérdéseidre néhány válasz:

Ha arról van szó hogy kinézet és hasonlóság akkor inkább a Cult, a Velvet Revolver, vagy a Mötley Crüe volt előtérben semmi esetre sem a Hooligans!(Ők is ezekből táplálkoztak vagy -nak, tuti infó)

Nem beszélve a tyúk vagy a tojás volt előbb még ha egy kis kihagyással is?

A kirukkolás annak szólt hogy végre valahára már eladható az élő zene, mert mostanra döglöttek meg a "discóshaknibrigádok".

Természetesen szem előtt volt a huligánok példátlan kitartása tizenéveken keresztül amíg átvészelték azt az időszakot!

Nem ugyanaz a managment, és a stylist sem, de ezekre abszolút nincs is szükség.

Azt hogy én hogy kerültem ide már leírtam, azt hogy rap-pelni nem tudok ki-ki megítélése, de ezt is leírtam.

Azt hogy téged minek tartalak azt se írom le mert leírtad te magad:

én meg csak egy internethuszár vagyok.

Hozzátenném hogy "kis senki" és ezzel meg is nyugodtam, mert mindig kiderül, hogy igaza van a Zoli barátomnak és MVP barátomnak akik azt mondták hogy soha ne foglalkozzak az ilyen "névtelennullaotthonszámítógépelőttállatságokatírogatófütyimorzsolgatósenki"-vel.

Ha pedig valamire kiváncsi vagy mind az anyagi és személyes dolgaimról nyugodtan kérdezz, mert ha akarok úgyis válaszolok, csak ne fórumokon.

Mindenkinek minden jót kívánok, és jó volt látni a régi képeket az együttesről mert nekem is feltolulnak a tizenakárhányévesblackjack-es emlékek!

Szevasztok: Laca

 

Előzmény: diesel()diablo (638)