geszthi Creative Commons License 2005.04.21 0 0 3588
Meg kell vedeni Semjent, tenyleg igaza van, hogy szakallas SZDSZ-eket ne engedjen a ember a gyerek kozelebe.

Ugyanis a vegen meg methodistanak kereszteli oket katolikus helyett.

Lasd szegeny Orban is hogy jart ! Tessek a gonosz szakallas SZDSZ-ss miatt most mar kenytelen a Fidesz is a gyerekeinek a vallasat letagadni az elvarasokra igazitani...

Es Geyzaeknak is igaza van. Elkepeszto hogy valaki a nyiltan vallalja a kreszteny ertekrendjet a politikaban igy buzizik es ragalmaz egy jot, erre a gonosz libsik leantiszemitazzak?

Fo hogy Semjen bemutatta milyen is az oszerinte amikor "Krisztus uralkodik a politikában"... :-OOO



"Orbán: Népakarat ellenében nem lehet politizálni
2004 Május 23. 17:54 [MTI]

Európai parlamenti választáson nemcsak az Európai Unióról döntenek a választók, hanem arról is, hogy milyen irányban haladjon Magyarország 2004 és 2006 között, s ha a Fideszt választják, azt a kormánynak is tudomásul kell vennie, "mert népakarat ellenében nem lehet politizálni" - erről Orbán Viktor beszélt vasárnap Budapesten. A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnöke a romániai Székelyudvarhelyről visszatérve szólalt fel a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elődje alapításának 60. évfordulója alkalmából szervezett konferencián. Megemlítette, nem jelent könnyű életet a politikában nyíltan vállalni a keresztény értékrendet, mert Magyarországon gyakran "nacionalistának, populistának, antiszemitának" kiáltják ki az ilyen politikusokat.

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke zárszavában kifejtette, hogy az elmúlt években újraszerveződött párt mindig azt tűzte ki célul, hogy "Krisztus uralkodjon a politikában is". A pártelnök világnézetileg szilárd pártként értékelte a KDNP-t, amelynek a Fidesz-szel kötött szövetségének az is célja, hogy "a polgári, nemzeti, keresztény oldalon ne vesszen el egy szavazat sem".
Előzmény: qncogi (3581)