magácska Creative Commons License 2005.04.21 0 0 3584
"Őt már ellepte Weörös Sándor Trágyaözön víziója..."

Ki a csuda az a Weörös Sándor?


ps.: jókat szórakozom itt a felháborodottak hápogásán. kivételesen egészen egyetértek TW irományával, és a legszebb az egészben, hogy bármilyen eszközökkel is próbáljátok itt a vizeslepedőt ráhúzni, attól még a cikk egy jelentős réteg véleményével egyezik.

az abortuszt és csecsemőgyilkosságot kiáltók pedig álljanak elő, és leplezzék le magukat, ugyanis van egy olyan sejtésem, hogy nagy részük férfi, ergo, fingjuk nincs az egészről. és itt vissza is térhetünk oda, hogy miért is tartoznak nem vallásos emberekre a vallás/egyház kérdései. azért, mert a nem vallásosokra igyekeznek ráerőltetni a véleményüket, életszemléletüket, illetve ha ez nem sikerül, akkor élből legyilkosoznak számukra teljesen ismeretlen embereket. és nekem ez nem szimpatikus.

ha az egyház inkább a felebaráti szeretet, az egymás megbecsülése, az élet szeretete, a béke tisztelete, stb eszméken lovagolna, és nem bűnösözne, meg gyilkosozna, akkor pl engem nem is zavarnának. persze távol álljon tőlem, hogy meg próbáljam mondani, mit is kellene csinálnia az egyháznak. liberalizálódnia mondjuk szerintem nem kellene, mert akkor nem egyház lenne belőle, hanem a tömjénlengetők baráti köre.