angelspirit Creative Commons License 2005.04.20 0 0 515

Sziasztok!

Én nem vagyok olyan kompetens a témában meg olyan öreg,mint ti,de azért érdekelne,hogy ti szeretitek az MM-t vagy nem?

Mert mondjuk az keltette fel az érdeklődésemet,hogy miért foglalkoztok egyáltalán ezzel a bandával,ha nem is tetszik amit csinálnak.

Ahogy visszanézegettem az előzményeket,úgy fest itt mindenki az ersekdora manipulativ agymosás jellegű ész osztásában vagytok picit elveszve.De miért kell energiát,meg időt fektetni valamibe,ami nem tetszik.

Arról nem beszélve,hogy picit keserű a hangnem,majdhogynem sajnálkozó egy letünt kor rövid életű bandájának illuziója után futkostok,ahelyett,hogy nyitottak lennétek az újra és örülnétek,hogy van egy banda,aki felvállalja azt a felelősséget,hogy újat csináljon,de a régi név alatt.ez kemény meló,mert hát elvárások vannak,ugye...

Nem tudom kinek mi a valódi problémája a MM újra felbukkanásával.Ha nem tetszik az anyag,amit csináltak,hát bitte schön!Ilyen van.Az ember meghallgatja,majd véleményt alkot és tova szalad...nem?

Az meg,hogy skinheadekkel fenyegetőzünk,meg plazarock(egyébként meg mi ez a hülye szó?),anyagiasságról,meg zene/szöveg hibákról társalogtok egyrészt értelmetlen,meddő dolog,másrészt picit partra vetett hal vergődésére hasonlít,oldalakat töltötök le,az album képét,koncert képeket,meg minden,mint a tisztességes rajongók,csak ti nem örültök az együttesnek amiről hónapok óta beszéltek! Picit beteges,amit csináltok,mert hát mi tartja életben ezt a topicot?Hogy nem,mi akkor se szeretjük a MM-t és kész?!