_Gary_ Creative Commons License 2005.04.20 0 0 22
Üdv a MESTERnek!

Tudnál még pár szót mondani a programok védelméről?

Az ördöglakatok működése: főleg a Bosszúnál vettem észre, hogy a kazettáról betött ("feltört") játékban ha mentettem (kazettára, akkoriban nekem még csak az volt, az is kölcsön), majd másnap betöltöttem az állást, akkor aktiválódtak az ördöglakatok, míg ha egyfolytában játszottam végig, akkor nem találkoztam velük.

SSS vírus: volt valami változtatás a Bosszú és az Új Vadnyugatokra került verziók között? Csak azért, mert a Bosszút lehetett másolni, csak le kellett ragasztani a lemezt, és akkor működött a másolat is, míg az ÚV-k már nem.
Viszont, az eredeti Bosszú likvidálta saját magát is. Még a géphez kaptam, de "üres" volt a lemez. Én meg rá vettem programokat, mert akkor még azt sem tudtam mire jó a Disk-editor. :(

A védelem, amit megvettél... vagy ez lett volna a vírus?

A 7-es hozzászólásban már írtam ezekről, hogy az ÚV2 lemeze megsérülhetett, mert betöltődik a program, de a védelem ellenőrzése után hibával leáll. Ha betöltés után kicserélem, a drive-ba az ÚV1 lemezét teszem, akkor simán indul. Ez is plusz védelem? Úgy értem, hogy a lemez valamelyik részéről beolvas valamit, ami nekem az ÚV2-n már nem jó...

Próbáltam összehasonlítani az eredeti és egy nibblerrel másolt lemezt a Maverik 5-tel, de teljesen véletlen helyeken jelentkezett olvasási hiba az eredetin.


Ja, és ha lenne elfekvőben egy scan-nelt Időrégész és Bosszú borítód, küldd el légyszíves!

Előre is kösz!
Előzmény: Selindek (21)