crumerum Creative Commons License 2005.04.20 0 0 73

Német juhászkutya keverékek:

 

 

 

 

Csaba: Idősebb, német juhászkutya keverék kan. Piliscsabán találták, nyakörvvel a nyakában. Eredeti gazdáját is keressük! Kiváló házőrző lenne.

 

 

 

 

 

 

 

Toklász már több mint fél éve lakója a Bogáncsotthonnak, ahol nagy szeretetben és odafigyelésben élhet. Ennek ellenére szemmel láthatóan nem tesz jót neki az ottlét, a menhelyi élet, a rengeteg kutya és a kevesebb odafigyelés, mint amit egyedüli kutyaként kaphatna.

Ennek „köszönhetően” korábban egyszer súlyosan leépült, a szőr, a ruha csak úgy lógott a felére zsugorodott kutyán. Mostanra, talán a tavasz a virágillat és a madárcsicsergés hatására javult az állapota, de a végleges, hatékony megoldás egy saját gazdi lenne a számára.

Toklász német juhászkutya keverék, akinek csupán a színe az, mely nem a fajtát tükrözi. Alkata, mérete, jelleme egyaránt megfelel egy német juhászkutyának. Másfél éves kan.

Nagyon temperamentumos, nagy mozgásigényű, aki ennek ellenére könnyen kezelhető, kiegyensúlyozott, nyugodt kutya. Apportos, tanulékony, gyorsan megértené egy új család életének rendjét, a feladatait és korlátait egyaránt. Nagyon emberközpontú, gyerek mellé is ajánlható. Valószínűleg más kutyával is kijönne.

Kertben és lakásban egyaránt tartható, kiváló házőrző, családi kutya válna belőle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harap: Német juhászkutya, 3-4 éves kan. Nagyon apportos, agresszív kutya, aki kifejezetten jó ház-telekőrző lenne. Őrkutyának is beválna. Apportkészsége miatt kifejezetten tanítható, okos kutya, fogékony lenne bármire! Elsősorban kertbe, házőrző célokra javasoljuk, de mindenhol, ahol eleget foglalkoznak vele és tudják biztosítani számára a kellő mozgást és felelősséget tudnak vállalni miatt, jól érezné magát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olaf: 1-2 éves, német juhászkutya keverék nagytestű kan. Rendkívül jóindulatú, de kiváló házőrző lenne. Családi kutyának is megfelelő, a gyerekeket nagyon szereti, velük szemben kifejezetten nyugodtan, barátságosan viselkedik. Tanított, értelmes kutya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mama: Német juhászkutya keverék, közepes termetű, 4 év körüli szuka. Nagyon félénk, visszahúzódó, de mostanra barátkozó, érdeklődő kutyus. Türelmet, sok szeretet igényel majd először leendő gazdájától, de ha ezt megkapja, magára fog találni és jelezni fogja idegen közeledtét. Családi kutyának is megfelelő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rozi: Német juhászkutya keverék, fiatal, ivartalanított szuka. Leadták. Félénk, csöndes, sok szeretete, simogatást igényel. Amikor bekerült, a kutyaólból sem volt hajlandó előjönni, annyira rettegett. Mára egy kedves, barátságos kishölgy lett belőle, aki mosolyog, ha odamennek hozzá és szívesen zsebeli be a simogatást és a becézgetést is. Gyermek, másik kutya mellett is jó társ lenne, aki becsülettel ugatna idegen közeledtekor.