Mumu Creative Commons License 2005.04.17 0 0 16

Kedves Tivadar,nekem gondolom Neked sincs, szukseged "tanokra" ahhoz hogy tudjad egyedul vagy.Eleg az nagyon egyszeru es primitiv kiserlet hogy megcsiped magad...a csipest csak Te erzed,a masik lehet hogy egyutt erzeset fejezi ki fajdalmadert,de a fajdalom a Tied.

A partner keresese,termeszetes , kodifikalt  magatartas, ha mondjuk inkabb prokreativ celal is. Az ember vedekezesi reflexei alapjan kialakult tarsadalom, a csalad : kozos kezelese a begyujtott javaknak,serdulok nevelese, a torzs:kozos vedelem, terulet megkaparintas, mind az ember socialis kerelme.

Az egyutlett egy partnerrel: ket magany,idoszeru, kozos elmenyekre alapulo ideje , remelhetoleg kellemes modon.

Ha ez tobb annal akkor a magany egy reszenek oldasa arra az idore amennyi alatt kozos lesz a ket magany elmenye. Egy utod eseten,a maganyosok celjai kozosek es abba talalnak meg egy olyan zonaban egyuttmukodesre amelyben az eredmenyei is majdnem identikus erzeseket valtanak ki beloluk.De nem teljesen azonosak.Mindnyajuk mas tapsztalatbol kindulva  fogamazunk meg valamit , erzest, targyat stb. Az en pirosom nem ugyanaz a Te pirosodal , azt amit en mondjuk baratsagnak neveznek az Neked egy jo ismerosel valo kapcsolat.

barmenyire lenne neveltetesunknek kozos anyaga,hasonlo kotrulmenye, minden elmenyunk nem lehet identikus.Igy a magany mar ebbol a szempontbol egyes dologban megmagard.A magany mint az egyed jellegzetesege.

A baj szamomra nem a magany mellapitasaban hanem ennek a peiorativ megiteleseben van.

Ha elfogadjuk-irtam mar-a magnyt ,mint ternmesztes allapotot akkor felszabadulunk a binteteskent kezelt sulyatol. Igenis lehet az ember magnyos es boldog.

Ugy hogy nemsok a kulonbseg a felfogasunkban,csak en nem ideologizalnam meg.

Előzmény: tivadar (8)