Törölt nick Creative Commons License 2005.04.16 0 0 801

A Vateraról nekem az a véleményem, hogy lehet rajta kifogni dolgokat (pénteken csaptam le 3db Z konténer szállító vagonra), de sokszor kapok röhögőgörcsöt a kikáltási áraktól. Szeretek nevetni, de egy idő után fárasztó... Madarak mindig vannak, persze.

Egy FZ1 szvsz max. öt darab ezrest ér szerintem, de akkor makulátlannak kell lennie. Én személy szerint már nem favorizálom, de nálam van 3 példánya is, mindegyik tisztességben megőszült darab. Mondjuk a 3 háromféle kezdőfeszt produkál adott mozdonnyal terhelve, van közötte olyan (a legrégebbi, mára úgy néz ki, mint Sztalingrád csata után), ami lemossa a pályáról a Märklin Z trafóját, de van olyan is, amiről bizony eszembe jut Honecker elvtárs összes felmenője. Szumma szummárum (de szépen írtam latinul...): az FZ1 sokáig egyeduralkodó volt, ma is versenyképes darab a kategóriában, egyetlen hataémas előnnyel: sokkal robosztusabb a többinél. De mára bizony már csak nyudíjas lehet.

 

P.S.: mellesleg a legutóbbi börze látogatásomkor érdeklődtem egy minimum 10 éves Z méretű BR218 áráról, na akkorát régen röhögtem.

Előzmény: Törölt nick (798)