A_vándorló Creative Commons License 2005.04.14 0 0 1063
Két laktanya egymás mellett van, közvetlenül Az egyik akkor a munkásszázad volt, a másik a miénk. Egy kerítés választotta el egymástól. Pécelen, ha jól emlékszem az adóház van. A patak a laktanya mellet csörgedezik, az objektum az meg bent van az erdőben, mintha egy kis dombra emlékeznék… ha tovább mentek a főúton pár kilométere. Egy nagykapu és egy kamera, meg valami raktár néven fut. Onnan még semmi nem látható, még befele visz a szervizút.

Valójában nem egy nagyon különleges dolog, szobák, az üvegfalas nagy terem és a telefonközpont. Föntről még nem láttam soha. A laktanya a faluban van, majdnem a másik végén, szemben van vele a tiszti lakótelep. Szerintem a 1044-s lesz a péceli adóház, én ott nem voltam. Csak hallottam róla, amit meg a raktárnak mondasz, az erdőben az-az amiről beszélünk. De az, mint említettem tovább kell menni, ki a faluból és balra esik, egy kis beugró és ott az ajtó.

Bent a „ház” emlékezeteim szerint nem egy nagy épület. Ennek már 19 éve…. Nemrégen elmentem a feleségemmel arra, mert ott jártunk, gondoltam, megnézem, megtaláltam a bejárati ajtót, amit írtam is. Ott van még. Mostanra én is csak hallásból tudok valamit róla, pontos infóim nincsenek, de szerintem még az. Viszont nem értem, hogy néha nagyobb betűvel jön ki, amit írok…??? Miért van így?

Előzmény: LeX (1062)